Hirdetések

Csak röviden!

Helyetted tanulni, olvasni, gondolkodni nem tudok, de segíthetek az elindulásban. Miről lesz itt szó: rendszergazda oktatás vállalatirányítás szerver crm informatika hosting server tűzfal antivirus backup operációs rendszer

kommentek

  • kuala: Hello, Meg van még ez a blog? Esetleg érdelelne... Köszi :) (2009.02.21. 20:06) Valószínüleg 2008 legjobb ajánlata!
  • szilárdan...: Én egy bankban voltam rendszergazda, Oracle üzemeltető. Az ott eltöltött 16 évből kb. 14 évig (a f... (2008.12.15. 08:05) Kezdő rendszergazda
  • repecs: nincs recept próbálkozni kell az egyiknek sikerül a másiknak nem nem árt ha az embernek ez a hobbi... (2008.12.04. 16:16) Hogyan lehetsz rendszergazda?
  • SEo Tanfolyam: Ha valaki szeretné megismerni a másik oldalt is: seotanfolyam.hu. A SEO-t is mint mindent lehet jó... (2008.11.30. 06:24) Ingyenes Anti-SEO tanfolyam!
  • Enviro: Apám autószerelő volt, aztán gépész technikus és ott a főnöke látta, hogy érdekli a számítástechni... (2008.03.19. 03:57) Kezdő rendszergazda
  • Utolsó 20

Ingyenes Anti-SEO tanfolyam!

2007.10.29. 11:33 | SysOp | 5 komment

Címkék: anti seo

    Több hetes kemény és kitartó piackutatás után megtaláltam a legigéretesebb piaci rést: Anti-SEO tanfolyamot kellene indítani.
    Annyi keresőoptimailzáló SEO nagymester van a neten, hogy már fáj. Nem akarom elhinni, hogy a Google-nak jót tesz ez a nagy optimalizáló verseny. Én speciel attól kapok idegrohamot, ha nagyon keresek valamit és az első tíz találatban 6-7-8 agyon SEO-zott oldal van. Egy darab html + oldaltérkép + max kétszintes struktúra + magyartalan ragozatlan kulcsszavak tömkelege + 80%-90% meta tag relevancia, de igazából nulla hasznos információ.
    A pagerank már nem ér annyit mint régebben, ha a SeoQuake -el googlézol, láthatsz érdekes dolgokat. Ha ez így megy tovább, akkor előbb-utóbb az emberek elkezdenek más keresőket is használni és esetleg ott ragadnak. A sok SEO tönkreteheti a google-t, kevesebben keresnek, kevesebben kattingatnak a reklámokra  stb... A nagy adsense roham szerintem amúgy is megállt. Ha csak magamból indulok ki, egyre kevesebbet kattintok másoknál, ha mégis akkor csak szolidarításból :D Nézegettem a statisztikákak, általában 2%-5% körüli a Pi/kattintási arány. Ha a szar tartalmak feljönnek a sok optimalizálás miatt a felszínre, akkor az senkinek sem lesz jó hosszútávon.
    Csinálok egy értelmetlen doménre egy flash intro-s, nulla txt-s agyonbonyolított frame-es oldalt, rakás warez és pornó linkkel, trójaival, kilőhetetlen popup-okkal, a html lang-ot belövöm kínaira, televágom duplikált tartalmakkal, és természetesen minden szöveg képben és flashben. Hatszázezer aldomain + linkelek a csilli-villi seo-s oldalakra. Ingyen és bérmentve.

ui.: aki be akar szállni a bizniszbe időben szóljon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszergazdaleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr52211681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J. McClane 2007.10.29. 12:27:40

Ezt a Google is tudja, és nemrég volt, hogy elvettekegy csomó oldaltól PR értéket. Szerintem ők sem akarnak bukni, szóval valamit tenni fognak.

A megoldás részükről az lenne, ha nyílvánoságra szívráogtatnának egy algoritmust, ami a google PR értékét számolja, de persze nem lenne igazi, ám aki ezt használja azt simán észrevenné a Google robot indexeléskor, emiatt rájönne, hogy itt bizony kemény SEO van, és lehúzná a rákba az oldalt.

SysOp · http://rendszergazdaleszek.blog.hu 2007.10.29. 16:15:24

"...Ezt a Google is tudja..."
Akkor dobok nekik egy CV, hátha...

-sr- · http://javaguru.hu/ 2007.11.08. 23:02:15

Van egy oldalam a javaguru.hu/ szerinted hogyan kellene optimalizálni, hogy jó legyen?

SysOp · http://rendszergazdaleszek.blog.hu 2007.11.19. 19:06:06

Optimalizálás? Szerintem egy baromság. Elég szűk rétegbe nyúltál bele ezzel a java dologgal, ha folyamatosan értékes tartalmat tudsz létrehozni és beindulnak a blogok akkor nyugodtan hátra is dőlhetsz :) Látom már most is elég SEO barát minden... Hajrá, kellenek a lelkes emberek minden területen!
Sok sikert!

SEo Tanfolyam · http://seotanfolyam.hu 2008.11.30. 06:24:15

Ha valaki szeretné megismerni a másik oldalt is: seotanfolyam.hu. A SEO-t is mint mindent lehet jól és rosszul csinálni. ha jól csinálod, akkor HTMl valid jó minőségű weblapok kerülnek ki a kezeid közül, nem szemeteled tele a webet. Tehat a SEO munkad eredményeként jobb minőségű lesz az Internet és nem rosszabb.

Köszönöm, ha engedsz szóhozjutni, mint ellentábort is.
süti beállítások módosítása