Hirdetések

Csak röviden!

Helyetted tanulni, olvasni, gondolkodni nem tudok, de segíthetek az elindulásban. Miről lesz itt szó: rendszergazda oktatás vállalatirányítás szerver crm informatika hosting server tűzfal antivirus backup operációs rendszer

kommentek

  • kuala: Hello, Meg van még ez a blog? Esetleg érdelelne... Köszi :) (2009.02.21. 20:06) Valószínüleg 2008 legjobb ajánlata!
  • szilárdan...: Én egy bankban voltam rendszergazda, Oracle üzemeltető. Az ott eltöltött 16 évből kb. 14 évig (a f... (2008.12.15. 08:05) Kezdő rendszergazda
  • repecs: nincs recept próbálkozni kell az egyiknek sikerül a másiknak nem nem árt ha az embernek ez a hobbi... (2008.12.04. 16:16) Hogyan lehetsz rendszergazda?
  • SEo Tanfolyam: Ha valaki szeretné megismerni a másik oldalt is: seotanfolyam.hu. A SEO-t is mint mindent lehet jó... (2008.11.30. 06:24) Ingyenes Anti-SEO tanfolyam!
  • Enviro: Apám autószerelő volt, aztán gépész technikus és ott a főnöke látta, hogy érdekli a számítástechni... (2008.03.19. 03:57) Kezdő rendszergazda
  • Utolsó 20

Végveszélyben az ország! Talán van még kiút...

2008.02.10. 21:46 | SysOp | 2 komment

    Hát akkor bejött :) Igen, picit blikkes, pénzcentrumos, indexes. Nem kellett volna? Legalább itt vagy. Szeretnék erősen kötődni a rendszergazda (azért a gugle botok most örülnek) témakörhöz. Nem fog sikerülni.

    Lehetett volna a cím pl "Hogyan legyünk alkoholisták", de ennyire nem egyszerű a dolog. Most, hogy néhány hozzáértő kitette a virtuális zsákutca táblát Villányra, szeretett borvidékemre, picit megremegett a kezem a hiperben a boroknál. Eszembe jutottak a Veneto-i Talján éjszakák, az eleinte furcsa, aztán feledhetetlen vörösborok.
   
    Chianti. Ha ismered, még most autóba ülsz, ha nem akkor ülj autóba és irány az első hiper. Szólj, ha megvan és kóstoltad. Ilyen máshol nincs. Ez maga Toscana. Egy pillanatra elgondolkodom azon a virtuális zsákutca táblán. (megtettem:)

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszergazdaleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr39334185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

msandor · http://www.msandor.ini.hu 2008.02.12. 10:54:16

Szia!

Nem tudom mire célzol a virtuális táblával, talán több általad is említett honlapot kéne olvasnom?!

Én sörös vagyok, viszont imádom a Tokaji borvidék gyümölcsét, bár nem kóstoltam soha az emlegetett "Chianti"-t...

Annyira jó?

SysOp · http://rendszergazdaleszek.blog.hu 2008.02.14. 11:38:42

Szia,

Olvastam a művelt alkoholistán egy posztot és valamelyik okos kitette Villányra a "T"-t, aztán néhány birka helyeselt. Kissé a bögyömbe vannak :)
És lesznek is egy darabig sztem...

Ez a vörösboros dolog nem olyan egyszerű téma, szerintem ha egyszer valaki rákattan, akkor rajta is marad.

Alapvetően Villány és Cab.Franc fan vagyok, ez van :)

Az Olasz borok viszont megérnek egy próbát. A Chianti egy Cuveé (ez sem teljesen igaz, van hogy csak Sangiovese-ből készítik és maradt a név a brand miatt), a sorsa leginkább a mi Bikavér-ünkhöz hasonlítható. Nem is olyan régen még silány asztaliborra asszociáltak a Chianti hallatán, de a 90-es évek elején hála istennek néhányan megelégelték ezt és nagyon komoly borokat kezdtek el készíteni.

Szerintem bele lehet nyúlni nagyon jó Chianti-ba és nem kell hozzá szakértőnek lenni, hogy ezt észre is vegye az ember. Ez a legjobb az egészben talán. Egy tucat-portugieser áráért (~1-2 EFt) már lehet jót találni.

Na azért nem kell rászokni :) Hajrá Villány, hajrá Polgár és Malatinszky!

egy kis kedvcsináló:
vorosborok.hu/node/6

Meg egyébként is vorosborok.hu, igen még nincs kész teljesen, de nem akarom elkapkodni.
süti beállítások módosítása